• ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Καματερό, Αττική

Τοποθετήθηκε αντλία θερμότητας Climaveneta, αέρα - νερού, μοντέλο AW-HT υψηλών θερμοκρασιών με θερμαντική ικανότητα 11kW για θέρμανση κατοικίας 100m2.

 

Αφράτι, Εύβοια

Τοποθετήθηκε Αντλία Θερμότητας Climaveneta αέρα - νερού, full inverter, ψύξης - θέρμανσης, για θέρμανση κατοικίας 120m2 με θερμαντική απόδοση 15,2kW. Το μοντέλο είναι i-KIR2 0061m MTD.

 

Βούλα, Αττική

Τοποθετήθηκε αντλία θερμότητας Climaveneta, αέρα - νερού, μοντέλο AW-HT υψηλών θερμοκρασιών με θερμαντική ικανότητα 29kW για θέρμανση κατοικίας 328m2 σε 2 επίπεδα και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης στο boiler και θέρμανση εσωτερικής πισίνας διαστάσεων 8 x 4m.

 

Σύρος, Κυκλάδες

Τοποθετήθηκε αερόψυκτη αντλία θερμότητας Climaveneta, μοντέλο i-KIR 0095t MTD. Έχει θερμαντική απόδοση 24kW και ψυκτική απόδοση 19kW. Σε συνδυασμό με δώδεκα (12) σώματα fan-coil slim της Climaveneta προσφέρουν ψύξη, θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης στην κατοικία.

 

Σύρος, Κυκλάδες

Για τη θέρμανση και το δροσισμό της κατοικίας επιλέχθηκε η χρήση της αερόψυκτης αντλίας θερμότητας, της εταιρείας Climaveneta, τύπος AWR 0061t MTD2 XE. Οι αποδόσεις του μηχανήματος ανέρχονται σε: θερμαντική απόδοση 17,5kW και ψυκτική απόδοση 15kW.

 

Σύρος, Κυκλάδες

Αερόψυκτη αντλία θερμότητας μοντέλο i-KIR 0061m MTD, της εταιρείας Climaveneta, τοποθετήθηκε σε κατοικία 120 τ.μ. στη περιοχή Φοίνικας της Σύρου. Έχει θερμαντική απόδοση 17,7kW και ψυκτική απόδοση 12,3kW. Η αντλία χρησιμοποιήθηκε για θέρμανση, δροσισμό και ζεστά νερά χρήσης.

 

Ναύπλιο, Αργολίδα

Υψηλών θερμοκρασιών αντλία θερμότητας, τύπου AW-HT 0061t, της εταιρείας Climaveneta, τοποθετήθηκε σε κατοικία 180 τ.μ. στο Ναύπλιο. Επιτυγχάνεται θέρμανση και παροχή ζεστών νερών χρήσης. Η θερμαντική απόδοση της αντλίας είναι 20kW.

 

Γέρακας, Αττική

Μεζονέτα 105τ.μ.: Τοποθετήθηκε Αερόψυκτη Αντλία Θερμότητας υψηλής απόδοσης Climaveneta, μοντέλο AW-HT 0031t, για απόκοπή από την κεντρική θέρμανση με εγκατάσταση νέου αυτόματου συστήματος.

Η θερμαντική απόδοση ανέρχεται σε 11 kW.

 

Τήνος, Κυκλάδες

Σε κατοικία 80 τ.μ. στη Τήνο, τοποθετήθηκε αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών τύπου AW-HT 0031ms της εταιρείας Climaveneta. Ο συγκεκριμένος τύπος αντλίας έχει θερμαντική απόδοση 11kW και χρησιμοποιείται για θέρμανση και παραγωγή ζεστών νερών χρήσης.

 

Αξιούπολη, Κιλκίς

Αερόψυτκη αντλία θερμότητας, της εταιρείας Climaveneta, για ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμό, μοντέλο AWR 0041 MTD2, τοποθετήθηκε σε νεόδμητη κατοικία 140 τετραγωνικών. Η αντλία θερμότητας, έχει απόδοση 13,8kW στην θέρμανση και 11,9kW στην ψύξη.
 

Αλιβέρι, Εύβοια

Μία αντλία θερμότητας τύπου AWR 0051 της Climaveneta, τοποθετήθηκε σε κατοικία 120 τετραγωνικών. Η αντλία θερμότητας, απόδοσης 15,4kW σε θέρμανση και 13,2kW σε ψύξη συνδυάστηκε στο εσωτερικό του σπιτιού με 6 σώματα fan coil και αυτά της Climaveneta, τύπου a-LIFE2. Η κατοικία με αυτό τον τρόπο εξασφάλισε θέρμανση και ψύξη με υψηλή ενεργειακή απόδοση και κορυφαία οικονομία λύνοντας οριστικά το πρόβλημα, χειμώνα - καλοκαίρι.

 

Άλιμος, Αττική

Μία κατοικία επιφάνειας 220 τ.μ. απαλλάχτηκε οριστικά από τη χρήση πετρελαίου για θέρμανση τοποθετώντας την αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών τύπου AW-HT 0061 της Climaveneta. Με απόδοση στη θέρμανση της τάξης των 20kW,προορίζεται για θέρμανση χρησιμοποιώντας τα υφιστάμενα θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ) του σπιτιού και παρέχοντας επίσης ζεστά νερά χρήσης ανεξάρτητα εποχής και ηλιοφάνειας.

 

Αλιβέρι, Εύβοια

Ιδανική λύση για θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι έδωσε μία αντλία θερμότητας Climaveneta, τύπου BRAN 0071 στην κατοικία. Στο εσωτερικό του σπιτιού, τοποθετήθηκαν 7 fan-coil, και αυτά κατασκευής της Climaveneta, μοντέλου NFT. Η συγκεκριμένη αντλία θερμότητας, έχει απόδοση 21kW στη θέρμανση και 18,4kW στην ψύξη.

 

Αρχάνες, Ηράκλειο

Κατοικία 270 τ.μ.: Τοποθετήθηκε Αντλία Θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Climaveneta, μοντέλο BWR 0071 MTD2, με κλειστό γεωθερμικό εναλλάκτη για θέρμανση δαπέδου, fan coils και ζεστά νερά χρήσης.

Η αντλία θερμότητας έχει ψυκτική απόδοση 21kW και θερμαντική απόδοση 26,1kW.

 

Μοσχάτο, Αττική

Κατοικία 300 τ.μ.: Τοποθετήθηκε Αντλία Θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Climaveneta, μοντέλο AW-HT 0071t, υψηλών θερμοκρασιών για θέρμανση με θερμαντικά σώματα και ζεστά νερά χρήσης.

Η θερμαντική απόδοση ανέρχεται σε 29 kW.

 

Διόνυσος, Αττική

Κατοικία 750 τ.μ.: Τοποθετήθηκαν τρεις (3) Αντλίες Θερμότητας Climaveneta, μοντέλο AWR 0091t MTD2 XE, για θέρμανση δαπέδου, ζεστά νερά χρήσης και για θέρμανση πισίνας. Οι τρείς αντλίες λειτουργούν παράλληλα χάρη στο σύστημα Cascade Management της Climaveneta.

Η ψυκτική απόδοση της κάθε αντλίας είναι 22,1 kW και η θερμαντική απόδοση 24,6 kW.

 

Παλιά Πόλη, Κέρκυρα

Κατοικία 130 τ.μ.: Τοποθετήθηκε Αντλία Θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Climaveneta, μοντέλο AW-HT 0031, για αντικατάσταση λέβητα,θέρμανση με σώματα και ζεστό νερό χρήσης.

Η θερμαντική απόδοση ανέρχεται σε 11 kW.

 

Ροδόπολη, Αττική

Μαιζονέτα 210 τ.μ.: Τοποθετήθηκε Αντλία Θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Climaveneta, μοντέλο AW-HT 0031, για αντικατάσταση λέβητα.

Η θερμαντική απόδοση ανέρχεται σε 20 kW.

 

Άνοιξη, Αττική

Διώροφη μαιζονέτα 220 και 210 τ.μ.: Τοποθετήθηκαν δύο (2) Αντλίες Θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Climaveneta, μοντέλα ΑW - HT 0061, για θέρμανση με σώματα και ζεστό νερό χρήσης.

Η θερμαντική απόδοση εκάστης ανέρχεται σε 20 kW.

 

Ψαχνά, Χαλκίδα

Μαιζονέτα 150 τ.μ.: Τοποθετήθηκε γεωθερμική Αντλία Θερμότητας Climaveneta για θέρμανση δαπέδου και δροσισμό. Το μοντέλο είναι BWR 0041 MTD2.

Απόδοση στη θέρμανση 17,7 kW και στην ψύξη 16,5 kW.

 

Κορωπί, Αττική

Δύο μαιζονέτες 150 τ.μ. η κάθε μία: Τοποθετήθηκαν δύο (2) Αντλίες Θερμότητας Climaveneta, μοντέλο AWR 0061 MTD2, για θέρμανση δαπέδου και δροσισμό και για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Η ψυκτική απόδοση της κάθε αντλίας θερμότητας είναι 20,2 kW και η θερμαντική της απόδοση 17,9 kW.

 

Βούλα, Αττική

Κατοικία 180 τ.μ.: Τοποθετήθηκε Αντλία Θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Climaveneta, παράλληλα με τον κλασικό λέβητα, μοντέλο ΑW HT 0061, για θέρμανση με σώματα και ζεστό νερό χρήσης.

Θερμαντική απόδοση αντλίας θερμότητας Climaveneta: 20 kW.

 

Ιωάννινα, Ήπειρος

Μαιζονέτα 180 τ.μ.: Αντικαταστάθηκε ο λέβητας με Αντλία Θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Climaveneta, μοντέλο AW HT, η οποία τροφοδοτεί με ζεστό νερό τα ήδη υπάρχοντα σώματα καλοριφέρ και το boiler ζεστού νερού χρήσεων.

Θερμαντική απόδοση αντλίας θερμότητας Climaveneta: 20 kW.

 

Κρυονέρι, Μεσολόγγι

Τοποθετήθηκε Αντλία Θερμότητας Climaveneta, μοντέλο AWR 0061 MTD2, για θέρμανση δαπέδου και δροσισμό με Fan Coils και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Η ψυκτική απόδοση της αντλίας θερμότητας είναι 20,2 kW και η θερμαντική της 17,9 kW.

 

Πολύδροσο, Παρνασσού

Μαιζονέτα 330 τ.μ.: Έγινε αντικατάσταση λέβητα με Αντλία Θερμότητας Climaveneta, μοντέλο AW HT 0071.

Η θερμαντική απόδοση της αντλίας θερμότητας είναι 29 kW.

 

Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική

Διαμέρισμα 120 τ.μ. σε πολυκατοικία: Αυτονόμηση με απεξάρτηση από τα κοινόχρηστα έξοδα πετρελαίου. Τοποθετήθηκε Αντλία Θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Climaveneta, μοντέλο AW HT 0041, το οποίο τροφοδοτεί το υφιστάμενο δίκτυο σωμάτων καλοριφέρ του διαμερίσματος.

Η θερμαντική απόδοση της αντλίας θερμότητας είναι 16 kW.

 

Εκάλη, Αττική

Μαιζονέτα 250 τ.μ.: Τοποθετήθηκε Αντλία Θερμότητας Climaveneta, μοντέλο AWR 0091 MTD2 XE, για θέρμανση-ψύξη με Fan Coils και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Η ψυκτική απόδοση της αντλίας θερμότητας είναι 22 kW και η θερμαντική της 25 kW.

 

Βούλα, Αττική

Θέρμανση πισίνας σε Μαιζονέτα 350 τ.μ.: Εγκαταστάθηκε Αντλία Θερμότητας Climaveneta με ολική ανάκτηση, που έχει δυνατότητα για ταυτόχρονη ψύξη και θέρμανση, όλο το χρόνο, στο χώρο μίας εσωτερικής πισίνας. Η αντλία λειτουργεί για αφύγρανση, ψύξη ή θέρμανση του χώρου στον οποίο είναι η πισίνα και παράλληλα για θέρμανση του νερού της.

Το μοντέλο που εγκαταστάθηκε είναι το AWR 0101 DHW 2, θερμαντικής ισχύος 28,3kW. Η εκτιμώμενη εξοικονόμηση χρημάτων σε ετήσια βάση, σε σχέση με το πετρέλαιο, είναι της τάξης των 2.500€.

 

Εκάλη, Αττική

Μαιζονέτα 330 τ.μ.: Αντικαταστάθηκε ο λέβητας με Αντλία Θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Climaveneta, μοντέλο AW-HT 0071, με θερμαντική ισχύ 29kW, για θέρμανση σε υποδαπέδιο σύστημα και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Εκτιμώμενη ετήσια εξοικονόμηση 3.050 ευρώ.

 

Λαμία, Φθιώτιδα

Πολυκατοικία 3 κατοικιών -383 τ.μ.: Αντικαταστάθηκε ο λέβητας με Αντλία Θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Climaveneta, μοντέλο AW-HT 0071, με θερμαντική ισχύ 29kW για θέρμανση σε υφιστάμενο δίκτυο σωμάτων καλοριφέρ και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Εκτιμώμενη ετήσια εξοικονόμηση 3.050 ευρώ.

 

Πάτρα, Αχαΐα

Μαιζονέτα 240 τ.μ.: Αντικαταστάθηκε ο λέβητας με Αντλία Θερμότητας Climaveneta, μοντέλο AWR 0091 MTD2 XE, με ισχύ 24,6kW στη θέρμανση και 22,1kW στην ψύξη, σε σύστημα με fancoils και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Εκτιμώμενη ετήσια εξοικονόμηση 2.450 ευρώ.

 

Δωρεάν Προμελέτη

 

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο για να λάβετε δωρεάν προμελέτη εγκατάστασης αντλίας θερμότητας Climaveneta στο κτίριό σας.

 Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

News Flash

H Climaveneta στην 10η HORECA

Η Climaveneta, το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής κεντρικών συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού στην Ευρώπη, θα συμμετάσχει στη φετινή HORECA, τη σημαντικότερη έκθεση στην Ελλάδα που αφορά τον ξενοδοχειακό και τον επισιτιστικό κλάδο.Singapore Sports Hub: κορυφαία ενεργειακή απόδοση

Το Sports Hub καλύπτει έκταση 35 στρεμμάτων και άνοιξε τις πύλες του τον Απρίλιο, έτοιμο να φιλοξενήσει κορυφαίες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Αντλίες θερμότητας για ξενοδοχεία: maximum απόδοση & οικονομία!

Eξειδικευμένες λύσεις για όλες τις τουριστικές μονάδες,σε ορεινά ή παραθαλάσσια μέρη προσφέρει το σύστημα κλιματισμού, θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης της Climaveneta, που υπόσχεται και πετυχαίνει οικονομία από 50% έως 80%!